Internet trgovina All4Kids nudi mogućnost dostave naručenog proizvoda koristeći usluge poduzeća Hrvatska pošta d.d. (u nastavku pružatelj usluge dostave).

Kada su paketi spremni za dostavu, isporučuju se djelatnicima poduzeća Hrvatska pošta d.d. koji zatim postupaju s paketima prema vlastitim pravilima poslovanja. Preporučujemo našim kupcima da se upoznaju s Općim uvjetima poslovanja poduzeća Hrvatska pošta d.d.

Način dostave: dostava na kućnu adresu  

Dostavu obavljaju djelatnici poduzeća Hrvatska pošta d.d. na navedenu adresu isključivo unutar područja Republike Hrvatske.

Ukoliko su naručeni proizvodi na zalihi, djelatnici poduzeća Hrvatska pošta d.d. dostavit će ih u roku 3 do 7 radnih dana. Ukoliko navedeni proizvodi nisu na zalihi, obavijestit ćemo vas kada će proizvod biti na zalihi odnosno da željeni proizvod nije moguće dostaviti.

Dan prije dostave obavijestit ćemo vas putem e-maila da je proces kupnje u internet trgovini zaključen ‘Proces kupnje je zaključen’.

Dostava na kućnu adresu obavlja se na adresu koja je navedena u narudžbi. U slučaju da prilikom dostave niste kod kuće, dostavljač vam ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.
Troškovi dostave:

Za sve internet narudžbe u vrijednosti iznad 699,90 kn, troškovi dostave se ne naplaćuju.

Za internet narudžbe do 699,90 kn, troškovi dostave nisu uračunati u cijenu i naplaćuju se u paušalnom iznosu 30,00 kn.

Cijena dostave vidljiva je prilikom elektronskog zaključivanja narudžbe i jasno naznačena na računu.