trixie-baby-flat-pacifier-cuddle-mr-raccoon
Trixie® Tješilica sa trakicom za kopčanje dude Mr. Raccoon
18,95 10,42 Dodaj u košaricu
Akcija!

Trixie® Tješilica sa trakicom za kopčanje dude Mr. Raccoon

10,42

-45%

Trixie® Tješilica sa trakicom služit će u dvije uloge. Prvo, postat će novi prijatelj vašem mališanu, prateći ga pri svakom pokretu i tješeći ga kada če mališan bit u nevolji. Istodobno, pobrinut će se da se duda ne izgubi, jer je lako možete pričvrstiti na tješalicu.

 

Na zalihi

Product price
Additional options total:
Order total:
Brand:Trixie®

Opis

Trixie® Tješilica je svestrana. Sigurno će postati novi najbolji prijatelj vašeg mališana, prateći ga na svakom koraku i tješeći ga kada je vaše dijete u nevolji. Istodobno će se pobrinuti da se duda ne izgubi, jer je lako možete pričvrstiti na tješilicu i tada biti bez brige.

Belgijska marka Trixie® svoju inspiraciju crpi izravno iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od slatkih ukrasnih proizvoda do kvalitetnih esencijalnih proizvoda, u pokretu ili kod kuće, možete pronaći prekrasne nježne pastele ili živopisne boje koje uljepšavaju našu svakodnevicu. Unatoč širokom rasponu boja, Trixie® misli na zelenu. Smatraju da je naša odgovornost pružiti bolju budućnost našim mališanima, tako da ne prihvaćaju kompromise u pogledu materijala, proizvodnje i kvalitete proizvoda. Organski pamuk i minimalna uporaba plastike koju zamjenjuju papirom ili biorazgradivom ambalažom samo su dio napora koji ulažu u održiviji način života.

Material: prednji dio izrađen je od 100% pamuka, stražnji dio je 100% poliester

Dimenzije: 37 x 16 cm

Upute za održavanje: pranje u perilici do 30 °C.

Brand

Trixie®

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Trixie® Tješilica sa trakicom za kopčanje dude Mr. Raccoon”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)