Trixie® Drvena loptica Mint

Trixie® Drvena loptica Mint

14,95

Drvena kugla izvrsna je prva lopta za vašeg mališana, jer njezin oblik i mala težina olakšavaju držanje i korištenje malim rukama.

Na zalihi

Product price
Additional options total:
Order total:
Brand:Trixie®

Opis

Trixie® drvena hrđa hrđa sjajna je prva lopta za vaše dijete, jer svojim oblikom olakšava držanje malim rukama. Istodobno je vrlo lagan i djeca ga mogu koristiti bez brige da će se ozlijediti. Perle su izrađene od drveta s certifikatom FSC © i obojane su vodenim bojama koje su sigurne za djecu.

Belgijska marka Trixie® svoju inspiraciju crpi izravno iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od slatkih ukrasnih proizvoda do kvalitetnih esencijalnih proizvoda, u pokretu ili kod kuće, možete pronaći prekrasne nježne pastele ili živopisne boje koje uljepšavaju našu svakodnevicu. Unatoč širokom rasponu boja, Trixie® misli na zelenu. Smatraju da je naša odgovornost pružiti bolju budućnost našim mališanima, tako da ne prihvaćaju kompromise u pogledu materijala, proizvodnje i kvalitete proizvoda. Organski pamuk i minimalna uporaba plastike koju zamjenjuju papirom ili biorazgradivom ambalažom samo su dio napora koji ulažu u održiviji način života. Zahvaljujući ovom cjelovitom pristupu, Trixie nudi održive i kvalitetne proizvode koji će se svidjeti i djeci i roditeljima.

Materijal: 100% certificirano FSC © drvo

Dimenzije: 8cm

Brand

Trixie®