trixie-baby-rattle-mr-raccoon
Trixie® Aktivnosni kolut – Mr. Raccoon

Trixie® Aktivnosni kolut – Mr. Raccoon

104,90kn

Trixie® aktivnosni kolut pogodan je za bebe od rođenja i zabavljat će ih bilo gdje i bilo kada. Njegov oblik omogućuje da je lako uhvati i koristi gotovo svaka mala ruka.

Na zalihi

Product price
Additional options total:
Order total:
Brands:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Trixie® aktivnosni kolut prikladan je za djecu od rođenja. Njegov oblik omogućuje da ga uhvate i koriste vrlo male rukice. Uz tutnjavu, ima i blistavu unutrašnjost, što će dodatno potaknuti zanimanje za dijete.

Belgijska marka Trixie® svoju inspiraciju crpi izravno iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od slatkih ukrasnih proizvoda do kvalitetnih esencijalnih proizvoda, u pokretu ili kod kuće, možete pronaći prekrasne nježne pastele ili živopisne boje koje uljepšavaju našu svakodnevicu. Unatoč širokom rasponu boja, Trixie® misli na zelenu. Smatraju da je naša odgovornost pružiti bolju budućnost našim mališanima, tako da ne prihvaćaju kompromise u pogledu materijala, proizvodnje i kvalitete proizvoda. Organski pamuk i minimalna uporaba plastike koju zamjenjuju papirom ili biorazgradivom ambalažom samo su dio napora koji ulažu u održiviji način života.

Brand

Trixie®