aktivnostna spirala- Mr. Polar Bear
Trixie® Aktivnosna spirala – Mrs. Polar Bear

Trixie® Aktivnosna spirala – Mrs. Polar Bear

246,90kn

Trixie® Aktivnosna spirala pogodna je za bebe od rođenja i lako se omotava oko drške školjke i kolica. Zaposlit će svakog mališana s mnogo didaktičkih elemenata.

Na zalihi

Product price
Additional options total:
Order total:
Brands:Trixie®

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Spirala Trixie® lako se omota oko ručke školjke i kolica. Prikladan je od rođenja nadalje, jer sadrži didaktičke elemente koji će potaknuti djetetovu maštu. Ogledalo, šuštavi papir, nježno zvono i drveni prsten pobrinut će se da se vaše dijete lako zaposli. Svi su predmeti pričvršćeni prstenom koji se može ukloniti i pričvrstiti negdje drugdje. A vaš jih mališan može koristiti samostalno.

Belgijska marka Trixie® svoju inspiraciju crpi izravno iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od slatkih ukrasnih proizvoda do kvalitetnih esencijalnih proizvoda, u pokretu ili kod kuće, možete pronaći prekrasne nježne pastele ili živopisne boje koje uljepšavaju našu svakodnevicu. Unatoč širokom rasponu boja, Trixie® misli na zelenu. Smatraju da je naša odgovornost pružiti bolju budućnost našim mališanima, tako da ne prihvaćaju kompromise u pogledu materijala, proizvodnje i kvalitete proizvoda. Organski pamuk i minimalna uporaba plastike koju zamjenjuju papirom ili biorazgradivom ambalažom samo su dio napora koji ulažu u održiviji način života.

Materijal: 100% pamuk, punjenje: 100% poliester

Dimenzije: 16 x 30 cm

Upute za održavanje: Spirala se čisti krpom za čišćenje. Organski prašak za pranje preporučujemo za dugi vijek trajanja proizvoda.

Brand

Trixie®