CYBEX® Tekstil za sportsko sjedalo Priam Deep Black
199,99 Dodaj u košaricu

CYBEX® Tekstil za sportsko sjedalo Priam Deep Black

199,99

The new luxury of travel

Vrhunski voziček CYBEX® Priam za sodobne starše, ki radi živijo polno življenje je sedaj posodobljen, da je še boljši. V poklon legendarnemu stolu Eames je Priam dizajnerski voziček, ki naredi življenje z vašim otrokom še bolj prijetno. Iznajdljiva funkcionalnost, razkošno udobje in najbolj gladka vožnja naokoli – to je doživetje otroškega vozička, kot z nobenim drugim.

Provjera dostupnosti

Product price
Additional options total:
Order total:
Brand:Cybex®

Opis

Putni sustav 4 u 1

Jedan okvir, četiri mogućnosti putovanja. Priam okvir je kompatibilan sa CYBEX dječjom sjedalicom, Cloud Z autosjedalicom i Lux i Lite košarom za novorođenče.

Jednoručno podešavanje nagiba i preklapanje kolica

Jedna ruka je sve što vam treba da promijenite kut sjedala u ležeći položaj. Sklapanje kolica također je jednostavno i moguće samo jednom rukom.

Cybex® Priam kolica – od rođenja do 17 kg

Kolica Cybex® Priam jednostavnih i jasnih linija prikladna su za korištenje od rođenja do 17 kg. Vrlo funkcionaln i promišljen dizajniran aluminijski okvir kolica omogućuje brzu transformaciju u potpuni 4u1 sustav putovanja. Dostupna je košara za novorođenčad i bebe Cybex® Lux Cot u luksuznijoj verziji ili u nešto lakšoj verziji Lite Cot. Obje su prikladne dok vaše dijete ne napuni 6 mjeseci. Uz pomoć adaptera, bilo koja Cybex® ili GB® autosjedalica (jaje) može se montirati na okvir (adapteri i autosjedalice su dostupni zasebno) kako biste lakše putovali s bebom tijekom prvih mjeseci. Kada dijete sjedi samostalno, jednostavno instalirajte luksuznu sjedalicu Priam Lux na okvir Cybex® Priam. Na taj lako ćete kreirati vrstu kolica koja vam je potrebna.

 

Tehnički detalji

Primjena:

  • Korištenje kolica s košarom od rođenja do 6. mjeseca
  • Korištenje kolica sa sportskim sjedalom od 6 mjeseci do 17 kg
  • Uz pomoć adaptera moguće je ugraditi autosjedalice grupe 0+ Cybex® ili GB®
  • Pogodno za vožnju po svim terenima

 

Dodatne informacije

Barva ogrodja

Rosegold, Chrome With Black Details, Chrome With Brown Details, Matt Black

Brand

Cybex®