trixie-baby-baby-comforter-mr-polar-bear 1
Trixie Tješilica Mr. Polar Bear

Trixie Tješilica Mr. Polar Bear

141,90kn

Trixie® tješilica je idealna  pratiteljica svake bebe jer će s njom ići u sve pustolovine i maziti se s njom kad dijete ima loših dana. Također će se pobrinuti da se duda ne izgubi jer ima mali čvor na koji je možete pričvrstiti.

Na zalogi

Product price
Vsi dodatki skupno:
Končna cena izdelka:
Znamka:Trixie

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

  • Strokovno svetovanje
  • Preprosto vračilo
  • Hitra in zanesljiva dostava
  • Varno spletno nakupovanje

Opis

Tješilica je prikladna od rođenja i ići će bilo gdje s vašim mališanom. Ninica također ima mali čvor na koji možete pričvrstiti dudu kako se ne bi izgubila. Kombinirajte ga s ostalim igračkama za aktivnosti iz ove kolekcije ili odaberite druge životinje i stvorite mini zoološki vrt.

Belgijska marka Trixie® svoju inspiraciju crpi izravno iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od slatkih ukrasnih proizvoda do kvalitetnih esencijalnih proizvoda, u pokretu ili kod kuće, možete pronaći prekrasne nježne pastele ili živopisne boje koje uljepšavaju našu svakodnevicu. Unatoč širokom rasponu boja, Trixie® misli na zelenu. Smatraju da je naša odgovornost pružiti bolju budućnost našim mališanima, tako da ne prihvaćaju kompromise u pogledu materijala, proizvodnje i kvalitete proizvoda. Organski pamuk i minimalna uporaba plastike koju zamjenjuju papirom ili biorazgradivom ambalažom samo su dio napora koji ulažu u održiviji način života. Zahvaljujući ovom cjelovitom pristupu, Trixie nudi održive i kvalitetne proizvode koji će se svidjeti i djeci i roditeljima.

Brand

Trixie