Trixie®Mini aktivnosna igračka Mrs. Elephant

Trixie®Mini aktivnosna igračka Mrs. Elephant

14,96

Ova mala igračka Trixie® pratit će vašeg mališana na svakom koraku u svijetu kojeg istražuje. Njena veličina omogućit će mališanu da je lako drži malim rukama, a ugrađena grizalica  će umirit desni u slučaju nelagode prilikom rasti zuba.

Na zalihi

Brand:Trixie®

Opis

Aktivnosna igračka Trixie® idealna je za svu malu djecu od rođenja. Zbog svoje prikladne veličine moći će bilo gdje i bilo kad. A istodobno će ga moći držati i male ruke. Igračka također sadrži grizalo, koje će vam dobro doći u vrijeme kada mališanu počnu rasti prvi zubići.

Belgijska marka Trixie® svoju inspiraciju crpi izravno iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od slatkih ukrasnih proizvoda do kvalitetnih esencijalnih proizvoda, u pokretu ili kod kuće, možete pronaći prekrasne nježne pastele ili živopisne boje koje uljepšavaju našu svakodnevicu. Unatoč širokom rasponu boja, Trixie® misli na zelenu. Smatraju da je naša odgovornost pružiti bolju budućnost našim mališanima, tako da ne prihvaćaju kompromise u pogledu materijala, proizvodnje i kvalitete proizvoda. Organski pamuk i minimalna uporaba plastike koju zamjenjuju papirom ili biorazgradivom ambalažom samo su dio napora koji ulažu u održiviji način života.

Materijal: 100 % pamuk, grizalo:100% TPE, punjenje: 100% poliester

Dimenzije: 16 x 8,5 cm

Upute za održavanje: pranje u perilici do 30 °C.

Brand

Trixie®