Trixie® Glazbena igračka vrtiljac Heron

Trixie® Glazbena igračka vrtiljac Heron

54,95

Predivan vrtiljac sa životinjama uljepšava svaku dječju sobu. Nježno ljuljanje figura smiruje male mališane i uvodi ih u slatki san.

Na zalihi

Product price
Additional options total:
Order total:
Brand:Trixie®

Opis

Slatka glazbena igračka koja će skratiti vrijeme malenom

Prekrasan vrtiljac oživljava svaku dječju sobu. Nježno ljuljanje figura smirit će malenke i odvesti ih u slatki san. Na vrtiljku se nalaze tri životinjice u kombinaciji s tri mekana pompona.

Vrhunski brand koji crpi inspiraciju iz dječje mašte

Belgijski brand Trixie® crpi svoju inspiraciju iz dječje mašte koja nema granica, bez obzira na dob. Od šarmantnih dekorativnih proizvoda do kvalitetnih nužnih predmeta, bilo da ste u pokretu ili kod kuće, u ponudi možete pronaći predivne nježne pastelne ili živopisne boje koje uljepšavaju naš svakodnevni život. Unatoč širokom spektru boja, Trixie® razmišlja zeleno. Vjeruju da je naša odgovornost osigurati bolju budućnost našim malenima, stoga ne prave kompromise kada je riječ o materijalima, proizvodnji i kvaliteti proizvoda. Organski pamuk i minimalna upotreba plastike zamijenjeni su papirnatom ili biorazgradivom ambalažom, samo su dio truda koji ulažu u održiviji način života.

Materijal: 100% organski pamuk Dimenzije: Ø 27 x 60 cm Upute za održavanje: Pranje na 30°C.

Brand

Trixie®