DockATot® Višenamjensko gnijezdo Deluxe+ By Morris & Co. Pink & Rose (0-8 m)
190,00 Dodaj u košaricu

DockATot® Višenamjensko gnijezdo Deluxe+ By Morris & Co. Pink & Rose (0-8 m)

190,00

Kultna marka Sleepyhead iz Švedske od sada s imenom sestrinske marke DockATot®. Poznati proizvodi Sleepyhead sada su dostupni pod novim imenom Dockatot. Proizvodi se nisu mijenjali i nastavljaju pružati iznimnu kvalitetu i dokazanu pouzdanost. Samo naziv se promijenio, sa željom da marka bude poznata u cijelom svijetu pod jedinstvenim imenom Dockatot.

GRAND gnijezda renomirane švedske marke DockATot® siguran je krevet koji vašoj bebi nudi ljubaznost i mekoću pri prijelazu s majčinog trbuščića na krevetić. DockATot® gnijezda pružaju vašoj bebi potporu, udobnost i zaštitu prilikom spavanja u krevetiću ili drugom većem prostoru za spavanje. Svestranost gnijezda omogućuje da se koristi kao prostirka za presvlačenje kod kuće ili u pokretu, za maženje, za odmor kod kuće ili u posjetu te kao igralište za bebu okrenutu leđima ili trbuščiću.

Gnijezdo DockATot® izvrstan je alat za povezivanje s bebom, jer ga možete staviti pored sebe u krevet. Sigurnosni obruč pružit će vašim bebama dodatnu sigurnost i podršku. Čak i dok ste na putu, DockATot® gnijezdo omogućuje vašoj bebi da uvijek počiva na čistoj i sigurnoj površini.

 

Na zalihi

Product price
Additional options total:
Order total:

Opis

Gnijezda DockATot® imaju atraktivan izgled u prepoznatljivom skandinavskom stilu. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala prilagođenih bebama koji su 100% prozračni, hipoalergeni i potpuno sigurni, bez ikakvih štetnih tvari.

Višenamjensko gnijezdo DockATot® GRAND namijenjeno je bebama u dobi od 9 do 36 mjeseci.

DockATot® gnijezdo je krevet iz snova za vaše malo blago. Sastoji se od obloge, sigurnosnog prstena i poklopca. Svi dijelovi su uklonjivi i perivi. Navlake su dostupne u raznim dezenima i motivima kako bi uvijek bile u skladu s vašim stilom i vašim željama. Jastuk za gniježđenje diše i omogućuje strujanje zraka. Na dnu prstena nalazi se sigurnosna kopča, a sa strane prstena postavljene su ručke koje omogućuju jednostavan i siguran prijenos gnijezda.

Višenamjensko gnijezdo DockATot® jedino je gnijezdo na tržištu koje osigurava sigurnu uporabu proizvoda na temelju brojnih sigurnosnih testova. DockATot® gnijezdo je najtestiraniji krevetić na tržištu. Između ostalog, dobio je i certifikat Oeko-Tex Standard 100, Class 1, što dokazuje visoku kvalitetu materijala. Materijal je u izravnom kontaktu s bebinom kožom te je prijateljski i bezopasan za nju. Gnijezdo DockATot® potpuno je prozračno, zadovoljava standard BS4578 Britanskog instituta za standardizaciju i stoga stvara savršenu mikroklimu za bebu, jer se njegovo tijelo ne pregrijava tijekom spavanja u gnijezdu DockATot®.

ZRAK
Madrac i prsten DockATot® gnijezda imaju visoku propusnost zraka. Proizvod zadovoljava standard BS4578 Britanskog instituta za standardizaciju.

PROTOK ZRAKA
Podloga gnijezda je oblikovana tako da je bebina glava blago podignuta. Sa strane je podstava niža i zaobljena. Pravilno postavite bebu stavljajući je na leđa kako bi mogla slobodno disati. Za razliku od većine dječjih kolijevki i košara, gnijezdo je pažljivo dizajnirano tako da ne zadržava zrak, već je protok uvijek otvoren.

SIGURNO DJELOVANJE KREVETA
Uz DockATot® gnijezdo možete bez brige dijeliti krevet s bebom. Oblik gnijezda štiti bebu od udaranja glavom o uzglavlje kreveta ili o zid. Prsten za gnijezdo dovoljno je jak da spriječi roditelje da se prevrnu sa strane na bebu, dok je prsten dovoljno mekan i udoban da mališanu omogući dobar san. Za razliku od mekanih madraca za odrasle, madraci DockATot® smanjuju rizik od gušenja.

VALJANJE
DockATot® gnijezdo nije dizajnirano da spriječi prevrtanje bebe s jedne strane na drugu. Ipak, manje je vjerojatno da će se beba valjati u gnijezdu. Rolanje je jedno od prirodnih prekretnica u motoričkom razvoju djeteta koje treba poticati dok je dijete budno i u kontroliranom okruženju.

Do navršenih 8 mjeseci bebu treba uvijek staviti na leđa u gnijezdo. U dobi od 7 do 8 mjeseci beba se obično okreće za vrijeme spavanja. Podstava gnijezda je prozračna, tako da u ovom slučaju ne trebate okretati bebu tijekom spavanja. Preporučamo kontrolirano okruženje za spavanje i ne preporučamo korištenje podloge poput tetra pelena ili omota od pelena unutar gnijezda.

PRAĆENJE TEMPERATURE
Pažljivo odabrani materijali i promišljen dizajn DockATot® kreveta osiguravaju da se djetetovo tijelo u gnijezdu ne pregrije, pa se beba ne znoji pretjerano dok spava, odmara ili igra u gnijezdu. Materijali omogućuju dovoljan protok zraka, što bebi omogućuje ugodan i opušten san u gnijezdu.

 

KREVET IZ SNOVA ZA SLATKI SAN NAŠE DJECE

SIGURNO SKLONIŠTE MAJČINOG TRBUHA
DockATot® gnijezda pružaju sigurno, toplo i umirujuće sklonište za bebe i malu djecu. Zbog svog prijateljskog oblika i mekih materijala, nalikuje sigurnom zaklonu majčine utrobe. Gnijezdo omogućuje bebi da slobodno spava, odmara i igra.

LEŽEĆE NA TRBUHU
DockATot® kutija za gniježđenje idealna je za vrijeme kada beba leži i igra se na trbuščiću. Okrugli prsten gnijezda pruža vašem djetetu dodatnu podršku dok leži na trbuhu. Stavite prsten ispod bebinih ruku. Ovaj položaj pomaže bebi da ojača vratne mišiće i potiče njegov razvoj vještina kroz kretanje.

MOBILNOST
DockATot® gnijezda su laka i praktična te stoga lako prenosiva kako kod kuće (kada se s bebom selimo iz jedne dnevne sobe u drugu), tako i na putu, kada je našim mališanima potrebna čista i sigurna površina za presvlačenje, spavanje ili odmarajući se.

PODRŠKA OD PRIJELAZA S KREVETA NA VEĆI KREVET
Višenamjensko gnijezdo DockATot® Grand pomaže mališanima da se presele iz prvog krevetića u veći krevet. Prsten za gniježđenje daje mališanima, slično letvicama za krevetić, toplinu i osjećaj sigurnosti, što im pomaže da se lakše priviknu na spavanje u novom i većem krevetu.

SMANJUJE RIZIK OD SINDROMA RAVNE GLAVE
Sindrom ravne ili uspavane glave javlja se u slučajevima kada beba češće spava s jedne strane glave. Madrac za gnijezdo DockATot® izrađen je od mekih toplinskih vlakana, koja pružaju dobru potporu bez potonuća i smanjuju pritisak na djetetovu glavu. Prsten za gnijezdo pomaže u pravilnom i sigurnom postavljanju bebe u prikladan položaj za spavanje, igru ili odmaranje. Beba je dobro podržana s obje strane kako u igri, tako iu mirovanju.

PRUŽA SAVRŠENU MIRKOKLIME
Kako bi bebi pružili sigurnost i udobnost, važno je voditi brigu o njegovoj mikroklimi. Mikroklima je prostor koji je u izravnom kontaktu s bebom. DockATot® gnijezda izrađena su od visokokvalitetnih materijala pogodnih za malu djecu koji su 100% prozračni, hipoalergeni, bez ikakvih štetnih tvari i potpuno sigurni za korištenje.

SMANJUJE POTRESANJE BEBE TIJEKOM REFLEKSA MORA
Morov ili refleks zagrljaja jedan je od djetetovih prirodnih refleksa između rođenja i šestog mjeseca starosti. Na glasan zvuk ili pokret, beba se naglo kreće, raširivši ruke i noge u zagrljaju. Takav podražaj može trajati samo nekoliko sekundi, ali mnoge se bebe probude tijekom spavanja zbog Morovog refleksa. Sigurno i mekano DockATot® gnijezdo, prikladnog oblika i prstena koji pruža potporu s obje strane, omogućuje bebi da mirno spava bez buđenja.

PAŽLJIVOST I SMIRENOST
Jedno istraživanje koje je ispitivalo korištenje gnijezda DockATot® pokazalo je da je korištenje gnijezda DockATot® majkama olakšalo brigu o potrebama svojih beba. Svaka od majki koje su sudjelovale u istraživanju i koristile DockATot® gnijezda bile su u stanju obaviti više zadataka uz manje napora i umora od majki iz alternativnih skupina koje nisu koristile DockATot® gnijezda.

ISTRAŽIVANJE…
DockATot® gnijezda, svojim promišljenim i jedinstvenim dizajnom koji oponaša prirodno okruženje bebinog života u majčinoj utrobi, stimuliraju bebu na razvoj motoričkih i mentalnih vještina dok zadovoljavaju njegove emocionalne potrebe.

Jaka poroznost materijala za gnijezdo smanjuje rizik od pregrijavanja i znojenja bebe kako kada se gnijezdo koristi kao oslonac bebi u krevetiću, tako i kada služi kao potpora pri spavanju u krevetu s roditeljima.

DockATot® gnijezda pružaju vrlo prikladno i sigurno okruženje za razvoj bebe.

DIMENZIJE

460 mm (širina) x 750 – 850 mm (duljina), 750 mm u slučaju da je obruč na dnu gnijezda zatvoren i 850 mm u slučaju da je obruč otvoren.

Unutarnji dio gnijezda: duljina 620 mm x širina 220 mm

TEŽINA
1,4 kg bez pakiranja
1,6 kg s pakiranjem

MATERIJALI
Navlaka: 100% pamuk (Certifikat kvalitete Oeko-Tex Standard 100, Klasa 1)
Punjenje: 100% poliester (Certifikat kvalitete Oeko-Tex Standard 100, Klasa 1)

Mogućnost kupnje dodatne opreme:

  • naslovnice bilo kojeg dizajna,
  • opružni jastučići,
  • opružne zaštite,
  • prsten,
  • prijenosne torbe za gniježđenje.

Prije uporabe DockATot® DELUXE + višenamjenskog gnijezda pažljivo pročitajte upute za sigurnu uporabu proizvoda.

 

Brand

DockATot®

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DockATot® Višenamjensko gnijezdo Deluxe+ By Morris & Co. Pink & Rose (0-8 m)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)